Lån hos oss

Lån snabbt från 38an

Att ansöka om  lån snabbt

Sms lån snabbt – För att ansöka om kredit hos oss behöver du fylla i uppgifter som ditt namn, personnummer och adress (hemadress och emailadress). Det är kostnadsfritt att ansöka om lån hos 38an Kredit.

Vad är egentligen ränta?

Ränta är enkelt uttryckt priset du betalar för att låna pengar. Räntan betalas av personen som lånar pengar och inkasseras av den som lånar ut. Räntesatsen (hur stor räntan är) anges oftast som en procentsats av lånebeloppet. När du behöver låna extra pengar av 38an är det lätt att se i vår pristabell hur mycket ränta du betalar för ett visst lånebelopp. Slå ihop räntan med uppläggningsavgiften och du har den totala kostnaden för ditt lån förutsatt att du betalar tillbaka i tid.

Varför 38an?

Det som gör oss unika är att vi inte har några dolda avgifter. Allt som du behöver veta om kostnader och villkor står i det skuldebrev du får hem på posten när du har beviljats lån. Och att varje ansökan behandlas individuellt. Det gör att även du som har tidigare betalningsanmärkningar inte blir utsorterad automatiskt utan också utreds för godkännande om lån. För att ansöka behöver du vara över 18 år, vara svensk medborgare samt ha en inkomst på minst 100 000 kr/år. Ansök Smslån/Mikrolån redan idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *