38an - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
38an - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån

Avbetalningsplan via Autogiro – Smidigt – Säkert – Enkelt – Billigare

Vi erbjuder låntagare att ansöka om en avbetalningsplan samtidigt med anmälan för autogiro för beloppet varje månad. Då förenklar låntagaren avbetalningen och riskerar inte att ”glömma” lägga in betalningen.

Dessutom sänker vi aviavgiften till 30 kr när du betalar via autogiro. Aviavgiften för en avbetalningsplan utan autogiro är 60 kr.

I god tid varje månad skickar vi en avi hem till låntagaren där datum och belopp framgår för avbetalningen, den enda låntagaren behöver tänka på är att beloppet finns på kontot när pengarna dras.

På avin framgår även total skuld att betala om låntagaren önskar lösa hela skulden direkt, om låntagaren väljer att lösa hela skulden kommer vi avsluta autogiro när vi markerat skulden som betald.

Vi nedan länk som går vidare till Bankgirot fyller du i uppgifterna för autogiro samt väljer önskat belopp för avbetalningen. Du signerar och skickar sen in med hjälp av BankID.

Länk till ansökan för autogiro och avbetalningsplan

Aktuella villkor och avgifter som tillkommer för avbetalning via autogiro:
  • En uppläggningsavgift för avbetalningsplanen med 170 kr.
  • För varje månadsavi tillkommer en aviavgift på 30 kr.
  • Ränta på ej amorterad skuld löper med 2,5 % per månad.
  • På varje avi som skickas till Låntagaren anges total kvarvarande skuld som kan betalas direkt utan ytterligare tillkommande ränta eller avgifter.