38an - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
38an - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
När de traditionella bankerna inte vill hjälpa dig med ditt behov finns vi där istället och kan hjälpa till med ett snabbt lån, även för dig med betalningsanmärkningar. Vi är även måna om din kreditvärdighet och därför kan du göra en ansökan hos oss och få din kreditprövning genom Bisnode.

Det lilla

I vissa situationer behöver man hjälp med en oförutsedd utgift eller har behov av det där “lilla lånet” här i livet. Det förstår vi och därför värderar vi dig som kund utifrån din nuvarande återbetalningsförmåga istället för hur din ekonomiska situation tidigare varit. Allt för att kunna erbjuda det bästa lånet till just dig när du behöver det.

Vårt mål är att hjälpa de som behöver hjälp och har svårt att få lån hos andra. Hur gör vi det? Genom att analysera din nuvarande situation istället för att blicka tillbaka på din historik kan vi bevilja fler lån. Vi har också den goda erfarenheten sedan länge av att många av våra kunder sköter sitt lån och därför kan vi ge dig som är skötsam bättre villkor.

Trygg och transparent långivare

38an, som ägs av Canoxa Capital AB, är en populär långivare som erbjuder traditionella korta lån som även kallas mikrolån eller tidigare även smslån med en kort löptid och enkla villkor och tydliga priser. 38an är stabil och seriös långivare som du med fördel kan vända dig till om du är i behov av ett lite mindre lånebelopp med säker och snabb handläggningstid. Att ansöka om lån hos 38an är självklart gratis och du kan ansöka när som helst på dygnet. Vi arbetar under kontorstid med att handlägga din ansökan så snabbt vi kan för att i bästa fall kunna betala ut ditt lån samma dag efter godkänd kreditprövning.

Sedan vår start 2009 har vi förmedlat över 65 000 lån till 21 000 nöjda kunder, varav många väljer att återkomma. Vi har en bakgrund inom olika sorters kreditgivning i allt från snabblån, vanliga privatlån, till olika typer företagslån och finns till för dig som behöver ett smidigt, enkelt och tryggt lån som är flexibelt utifrån dina behov just nu.

Vi på 38an erbjuder säkra lån med direkt handläggning. Ansök och signera med BankID direkt på nätet. Efter godkänd kreditprövning betalar vi ut ditt lån, oftast samma dag. Skuldebrevet skickas även till din e-post efter det att vi mottagit din ansökan och du blivit beviljad ett lån.

Lån med snabb handläggning – ansök direkt med BankID

Vi finns till för dig som behöver ett smidigt, enkelt och tryggt lån. Vi erbjuder lån med snabb handläggning. Vår vision är att kunna erbjuda krediter till dig som är i behov av att låna extra pengar – snabbt och tryggt. När de traditionella bankerna inte kan täcka ditt finansiella behov erbjuder vi lån från 1 000 kr upp till 4 000 kr, även för dig med betalningsanmärkningar. Våra andra lån hittar du på www.natlan.se och www.extralånet.se. Behöver du låna 1 000, 2 000, 3 000 eller 4 000 kr smidigt och diskret? Då kan du få låna pengar av oss på 38an. Vi har inga dolda avgifter utan tror på att vara transparanta och tydliga med villkor och priser. Självklart följer vi Konsumentverkets och Finansinspektionens regler och riktlinjer, allt för att garantera din säkerhet.

Hos 38an kan du enkelt ansöka om lån och få lånebesked snabbt. Vi gör utbetalningar varje bankdag. Ansökan sker snabbt och smidigt och du signerar med ditt BankID.

Vi erbjuder säkra lån med snabb handläggning och kreditprövning genom Bisnode. Ansök och signera ditt lån direkt på nätet med BankID. Efter godkänd kreditprövning betalar vi ut ditt lån. Du får alltid ditt skuldebrev nerladdat så du kan läsa igenom villkoren innan du godkänner lånet. Skuldebrevet skickas även till din email-adress efter det att vi mottagit ansökan. Ansök om ett lån och du kan få pengar redan idag!