Om oss
Om oss

Canoxa Capital AB är ett finansbolag som startades 2009 med en vision att erbjuda krediter till konsumenter som ej har möjlighet att få sina finansiella behov täckta av de traditionella bankerna. Vi kan idag erbjuda två låneprodukter: 38an Kredit och Extralånet. 38an Kredit är vår äldsta produkt och startades med bolaget år 2009.

Efter en tid med många klagomål på sms-lån och dess brist på transparens och säkra villkor bestämde sig Canoxa Capital för att komplettera branschen med något nytt. Finansbolaget Canoxa startades med målsättningen att vara en kreditgivare som erbjuder konsumenten en typ av snabblån som är både säkrare och mer transparent än vad andra liknande verksamheter i branschen kan offerera. Något som fyller ett finansiellt behov för konsumenten som inte de traditionella bankerna kan täcka, något som är säkert och transparent. 38an Kredit startades

Med en vision om att kunna erbjuda krediter till konsumenter som är i behov av att låna extra pengar – snabbt och tryggt.

Ibland kan smålån behövas. För att kunna göra saker man vill göra och saker man måste göra. Vi tycker att du i dessa situationer ska vända dig till oss. För oss är det viktigast att du som kund känner dig trygg med ditt lån och att du vet vilka villkor som gäller och vilka avgifter som finns. Det är därför våra lån varken kan sökas eller beviljas med sms. Det är därför vi gör ordenliga kreditprövningar och har ett inkomstkrav. Det är därför vi har ett system där du får hem lånehandlingar med posten för att kunna läsa igen och förstå vad lånet innebär. Lägg till en snabb och diskret handläggning av varje ärende. Därför ska du välja 38an Kredit.

Vi hjälper dig när de traditionella bankerna varken kan eller vill. Med transparens och tydliga villkor erbjuder vi snabba lån till dig som konsument. Välkommen med din ansökan hos 38an Kredit!

Canoxa Capital AB är sedan 2015-09-15 registrerat som konsumentkreditinstitut hos Finansinspektionen med institutnummer 44029 och erbjuder högkostnadskrediter till privatpersoner.