38an - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
38an - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
38an Kredit erbjuder så kallade högkostnadskrediter och det är snabbt, lätt och kostnadsfritt att ansöka om lån. Du kan känna dig säker och trygg eftersom vi är tydliga med våra villkor och kostnader. Transparens är viktigt för oss då vårt mål är att du som kund ska känna att du har kontroll över din lånesituation.

Lånebelopp

Ett mikrolån är precis vad namnet antyder; ett litet lån för dig som behöver extra pengar. Handläggningen är ofta snabb vilket betyder att det inte dröjer länge innan pengarna är på ditt konto efter din ansökan. Hos oss kan du låna 1 000 kr, 2 000 kr, 3 000 kr eller 4 000 kr.

Alltid med minst 38 dagars kredit.

Låna ansvarsfullt

38an Kredit / Canoxa Capital AB följer självklart lagar och förordningar och gör så mycket vi kan, för att säkerställa att våra kunder inte hamnar i en situation där de får svårt att återbetala snabblånet hos oss. Läs mer här om hur du lånar ansvarsfullt hos oss.

Låna pengar – så går det till steg för steg – ha ditt BankID redo

  1. Börja med att läsa igenom villkoren och priserna för lån av olika belopp. Om du sedan bestämmer dig för att ta ett lån så fyller du bara i ansökningsformuläret här på vår hemsida. Observera att det är gratis att ansöka om lånet. Tänkt på att inte låna mer än du behöver och låna ansvarsfullt.

  2. Du kommer ombes att välja din bank som du vill ha lånet utbetalt till och med hjälp av BankID säkerställer vi att kontot tillhör Dig. När rutan ”Din ansökan är nu klar att skickas” dyker upp klickar du på OK och ansökan är skickad.

  3. Vi skickar dig ett svar via email om att vi har mottagit din ansökan, du får även en kopia preliminär kopia på ditt skuldebrev.

  4. Nästa steg är att en av våra kredithandläggare genomför en kreditbedömning av dig, vi hämtar in uppgifter från Bisnode och kontrollerar att du inte har en skuld till Kronofogden, så kallat skuldsaldo. Vid tveksamhet kommer vi be dig komplettera din ansökan med till exempel en lönespecifikation, då frågar vi efter den genom att maila dig.

  5. Blir du godkänd kommer vi meddela dig via mail och därefter betala ut till det konto i den bank du valde att pengarna skall sättas in på. Då du använt BankID för att bekräfta ditt konto vid ansökan så är vi väldigt säkra på att pengarna kommer in på rätt konto. Blir du inte godkänd så kommer vi meddela dig via mail.

  6. Inom ett par dagar får du hem din faktura som skall betalas på förfallodagen, du har två alternativ när förfallodagen kommer, betala beloppet på fakturan för att lösa ditt lån eller betala förlängningsavgiften för att ansöka om att flytta fram förfallodagen 30 dagar och få en ny faktura hemskickad.

Betala tillbaka ditt lån.

När du har fått ditt lån utbetalat till ditt konto får du efter ca en vecka fakturan hemskickad till dig. För att du inte skall missa att betala kan det hända att vi påminner dig om dina alternativ via mail och SMS. På fakturan hittar du det exakta förfallodatumet, alltså när du senast ska betala tillbaka pengarna. Du erbjuds två alternativ när förfallodagen kommer, betala beloppet på fakturan för att lösa ditt lån eller betala förlängningsavgiften för att ansöka om att flytta fram förfallodagen 30 dagar och få en ny faktura hemskickad. För att du inte skall missa att betala kan det hända att vi påminner dig om dina alternativ via mail och SMS. Inga extra avgifter tillkommer om du betalar tillbaka pengarna i tid. Vi avråder från att ansöka om du är osäker på om du kan betala tillbaka lånet. Om betalningen inte har inkommit i tid sänder vi ut en påminnelse och sedan lämnas ärendet till inkasso. Detta innebär ytterligare avgifter för dig. Läs mer här om vad som händer om du inte kan betala i tid hos oss.

Kom ihåg – Det allra viktigaste är att du snabbt kommer i kontakt med din kreditgivare om du upptäcker att återbetalningstakten måste ändras. Därefter går det oftast att hitta lösningar.

Välkommen att lämna in din ansökan för att låna 1 000, 2 000, 3 000 eller 4 000 kronor.