Lånebelop
Lånebelop

Lånebelopp

Smslån / Mikrolån


Smslån eller Mikrolån upp till 4000 kr. Hos oss på 38an Kredit är det lätt och kostnadsfritt att ansöka om lån. Du kan känna dig säker och trygg eftersom vi är tydliga med våra villkor och kostnader. Transparens är viktigt för oss då vårt mål är att du som kund ska känna att du har kontroll över din lånesituation.

Lånebelopp

Ett mikrolån är precis vad namnet antyder; ett litet lån för dig som behöver extra pengar. Handläggningen är ofta snabb vilket betyder att det inte dröjer länge innan pengarna är på ditt konto efter din ansökan. Hos oss kan du låna 1000 kr, låna 2000 kr, låna 3000 kr eller låna 4000 kr. Alltid med minst 38 dagars kredit.

Låna pengar – så går det till steg för steg

1. Börja med att läsa igenom villkoren och priserna för lån av olika belopp. Om du sedan bestämmer dig för att ta ett lån så fyller du bara i ansökningsformuläret här på vår hemsida. Observera att det är gratis att ansöka om lånet.

2. När rutan ”Din ansökan är nu klar att skickas” dyker upp klickar du på OK och ansökan är skickad.

3. Vi skickar dig ett svar via email om att vi har mottagit din ansökan. Om du godkänns som låntagare får du ytterligare ett email där vi bekräftar att du får låna pengar.

4. Nästa steg är att vi skickar hem lånehandlingar till dig via post som du sedan skriver under och skickar tillbaka till oss alternativt faxar eller scannar dokumenten och mailar dem till oss. När vi har fått tillbaka de påskrivna lånehandlingarna betalar vi ut pengarna till dig.

Betala tillbaka ditt smslån

När du har fått ditt lån utbetalat till ditt konto får du efter ca en vecka fakturan hemskickad till dig. På fakturan hittar du det exakta förfallodatumet, alltså när du senast ska betala tillbaka pengarna. Inga extra avgifter tillkommer om du betalar tillbaka pengarna i tid. Vi avråder från att ansöka om du är osäker på om du kan betala tillbaka lånet. Om betalningen inte har inkommit i tid sänder vi ut en påminnelse och sedan lämnas ärendet till inkasso. Detta innebär ytterligare avgifter för dig.

Välkommen att lämna in din ansökan för att låna 1000, 2000, 3000 eller 4000 kronor.