38an - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
38an - Snabbt, säkert lån, pengar direkt och bättre än ett SMS-lån

Återbetalning

Vi försöker underlätta för dig som har ett lån hos oss att göra återbetalningen smidig. Vi erbjuder olika alternativ och vill ha en dialog med dig som av olika anledningar har frågor om din betalning.

Hela krediten inkl. uppläggningsavgift och ränta ska återbetalas i sin helhet på förfallodagen genom inbetalning på vårt bankgiro. Denna information framgår även på fakturan tillsammans med förfallodatum och belopp.

Förlängning

När det är dags att betala kan du ansöka om att förlänga ditt lån ytterligare 30 dagar.

Förlängningsavgiften framgår av din faktura och skall betalas till av 38an Kredit anvisat bankgiro eller plusgirokonto med betalningsspecifikation, som finns på fakturan eller på annat sätt har anvisats dig som har ett lån med förlängd återbetalningstid.

Uppgifter för betalning

Använd uppgifterna för betalning som framgår av fakturan som du får eller har fått. Har du inte tillgång till uppgifterna går det även att ange ditt personnummer om du är låntagaren.

Bankgiro: 463-4283 eller 463-3996

Swish: 123 299 4606

Avbetalningsplan - om du inte redan har en

Vi kan erbjuda dig att ansöka om en avbetalningsplan, till den kopplar du autogiro så att pengarna dras automatiskt från ditt konto. Vid autogiro är aviavgiften dessutom halverad!

Ansök på denna sida

Autogiro för din avbetalningsplan – spara 30kr per månad

Har du redan en avbetalningsplan kopplar du autogiro så att pengarna dras från ditt konto. Vid autogiro är aviavgiften dessutom halverad!

Ansök på denna sida